Frie Funktionærer

 

Danmarks Billigste tværfaglige a-kasse ifølge Arbejdsdirektoratet

 

Frie Funktionærer er fantastiske når man ser på forholdet mellem pris og kvalitet

 

 

Frie funktionærer tilbyder ifølge arbejdsdirektoratet en a-kasse der er billig, og samtidgt har et højt serviceniveau og god rådgivning. Frie Funktionærer er i en undersøgelse foretaget af Arbejdsdirektoratet, hvor alle landets a-kasser blev undersøgt, blevet kåret som en bedste til prisen. Selv om prisen er lav - den månedlige pris - præsterer Frie Funktionærer at levere super meget A-kasse for pengene hvor servicen er blandt de bedste i landet. 

 

Hos Frie Funktionærer betales der 407 kr. pr. måned. Dette kontingent er fradragsberretiget og prisen er efter skat for de fleste af os skattefrit kun lidt over 260 kr. pr. måned. Derfor er Frie Funktionærer en af Danmarks bedste og billigste tværfaglige a-kasser.

Bliv medlem i dag

Alle lønmodtagere har mulighed for medlemsskab hos Frie Funktionærer. (skal der være en tracker cookie her ller noget) ?Klik her og bliv medlem af Frie Funktionærer, så kommer du direkte til deres indmeldingsside.

Her skal du indtaste nogle oplysninger. Hvis du er medlem af en anden a-kasse,så sørger Frie Funktionærer for, at du bliver meldt ud af den. Du skal altså ikke selv henvende dig hos din gamle a-kasse og foretage din udmelding. Frie funktionærer sørger for det!