Kristelig fagforening

 

Kristelig fagforening (KRIFA) - a-kasse og fagforening for både lønmodtagere o selvstændige. Ligger i top tre af 29 a-kasser mht. kundetilfredshed. 

Krifa a-kasse tilbyder både billig a-kasse og fagforening. Prisen er for a-kasse alene ca. 421 kr. pr. måned. Og ønsker du også at blive en del af fagforeningsdelen koster det ca. 576 kr pr. måned.

Såfremt du er på udkig efter en a-kasse og fagforening der tilbyder en god solid ydelse og service til prisen så kigger du det rette sted. Kristelig fagforening har eksisteret helt tilbage til slutningen af 1920`erne hvor den blev oprettet som en del af Kristeligt Dansk Fællesforbund, som senere fik navnet Kristelig fagforening eller Kristelig Fagbevægelse.

Kristelig fagforening er den 3. største a-kasse i Danmark med op mod 200.000 medlemmer! 

Kristelig fagforening tilbyder som forening meget mere end blot A-kasse. Du har mulighed for at få støtte og rådgivning til en lang række situationer. Det kan være i forbindelse med jobsøgning og fremskaffelse at nyt job, mange forskellige arrangementer, altsammen rettet mod at skaffe dig hurtigt tilbage på arbejdsmarkedet hvis uheldet skulle være ude og du blev arbejdsløs. Så kristelig fagforening er meget mere end en a-kasse omend det at få udbetalt nogle midler at leve for hvis du bliver arbejdsløs selvfølgelig er det primære.