Kviklån

Nogle gange kan man have behov for et lån som kan optages hurtigt og effektivt. Det kan for eksempel være til køb af en tilbudsvare eller fordi man står og mangler kortvarig kredit til en reparation.

Der er flere udbydere at lette hurtige kviklån, som også er en type forbrugslån. Der er alle karakteriseret ved at forsøge at gøre låneoptagelsen enkel og uden en masse formalia. Formalia som kræver at man skal finde dokumentation og fremsende bilag med mere løbende samt eventuelt oplyse hvad pengene skal bruges til eller måske stille sikkerhed i det man ønsker at erhverve. Kviklån tilbydes nogle gange på internettet og kan dermed ske ved en ganske enkel sagsgang hvor man hjemme fra sin bopælsadresse på nettet fremsender de oplysninger man skal. Det handler ofte om navn, adresse, cpr. nr., evt. RKI registrering, lånebeløbets størrelse og løbetiden for lånet. Det anbefales at man får flere tilbud da der kan være stor forskel på de renter og omkostninger kviklån koster. Der er ofte dels en rentedel og en gebyrdel. Ved man at man hurtigt får pengene tilbagebetalt er det en fordel med få gebyrer og en højere rente. Ska man låne pengene over længere tid kan det være ok med relativt høje gebyrer og en lavere rente. Hvornår hvad er mest optimalt afhænger af den enkelte situation og det skal man derfor beregne når man har sine lånetilbud. Kviklån kan når alt går vel udbetales i løbet af nogle få dage. Og beløsbet kan spænde fra 500 - 100.000 kr. Det høje beløb er sjældnere og vil ofte kræve en lidt længere procedure og måske at der kan stilles en vis garanti. Kviklån kan nogle gange opnås som lån trods RKI

Du bør som nævnt altid gå lidt på jagt i tilbuddene og sikre dig en fornemmelse af mere end en låneudbyder så du kan vælge en alt for dyr låneudbyder fra.

Læs også om internetlån