Mobillån

Nemt og ligetil - sådan optages et mobillån. Der er ikke mange steps eller barrierer når man skal optage et mobillån. Man tager sin mobil, finder et par udbydere og sender dem sms`er hvor man oplyser de fakta som efterspørges. Beløbet man kan ansøge om at opnå adgang til gennem mobillån kan variere fra nogle hundrede eller tusinde kroner til 100.000 vis af kroner. Det sidste er selvfølgelig svært, det første kan de fleste opnå gennem et mobillån. Da det er mobiltelefonens sms-service der benyttes som primær kommunikationskanal kaldes mobillån ofte også for sms-kviklån.

Når det nævnes at det er den primære kommunikationskanal er det fordi der ofte også er en en sekundær i form af en fremsendelse af et lånedokument med behov for en underskrift. Det er ikke fordi der skal stilles garanti eller sikkerhed med pant og en masse yderligere information og dokumentation. 

Mobillån optages ved sms-udveksling af de oplysninger låneudbyderen efterspørger og derefter fremsendes tilbuddet om lånet. Mobbillån kan ofte optages med meget kort varsel og pengene er disponible i løbet af få dage. Mobillån kan også optages som lån trods RKI. Der er der ikke mange der er klar over men det er altså muligt. Uanset om man søger efter penge til reparation af bil eller et forbrugslån bør man lige checke flere udbyderes tilbud og se om der skulle være et tilbud som er bedre end det første det bedste man kommer forbi.

Læs også om internetlån