RKI lån - lån uden sikkerhed

Et RKI lån, det vil sige et lån trods RKI registrering, er  en træls ting at skulle optage da det jo er udtryk for at man har gæld som låneudbydere vurderer det er svært at komme af med. Det kræver at låneudbyderen som vil hjælpe med RKI lån til en er parat til at påtage sig en større risiko end et gennemsnitligt almindeligt bankån og andre lån. Og som med mange andre forhold i livet så koster risiko, og det gælder også ved RKI lån. Der tages ofte ret pæne gebyrer og renter til gengæld for at RKI låneudbyderne stiller penge til rådighed. Derfor er det vigtigt hvis man vil optage et RKI lån at se godt efter hvilken ÅOP RKI lån udbyderne tilbyder. ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent og er således et udtryk or den samlede omkostning ved RKI lånet. 

Der kan lånes fra 1000 til op til ca. 100-200.000 uden at stille sikkerhed. Det afhænger selvfølgeligt meget af din situation. Du kan altid søge hos flere udbydere og se om de har forskellige vurderinger af din situation og derfor vil tilbyde dig forskellig beløb som RKI lån. At ansøge er altid gratis og uforpligtende.

Vi har ingen interesse i hvilken udbyder du vælger, så for os gælder det om at du får det RKI lån der er bedst for dig. Der findes en lang række gode udbydere af RKI lån uden sikkerhed, så kontakt et par stykker af dem og få et uforpligtende lånetilbud